14/09/2013

Visele valoreaza mai mult decat indeplinirea lor


Intotdeauna vor ramane lucrurile care nu s-au intamplat, vorbele care nu s-au spus, dorintele care nu s-au indeplinit, oamenii pe care nu i-ai cunoscut, actiunile de care nu ai fost in stare, atingerile care s-au oprit in aer, intrebarile la care nu ti s-a raspuns sau pe care nici macar nu le-ai pus.

Poate ca detaliile unui gand sau ale unei dorinte sunt superioare generalitatilor pe care le include o intamplare reala. Poate ca sentimentele conteaza mai mult decat actiunile in sine, poate ca visele valoreaza mai mult decat indeplinirea lor. Sunt aproape in totalitate lucrurile pe care le vreau, emotiile precise, si indefinibile in acelasi timp, pe care le simt si atat de putin lucrurile care mi se intampla cu adevarat incat am ajuns la concluzia ca nici nu mai conteaza ce e real, ca sunt ceea ce vreau sa fiu, nu ceea ce viata face din mine, ca pot sa cred imposibilul fara ca acesta sa se intample vreodata.

Pentru ca lucrurile nu se nasc odata ce au avut loc in realitate, ci atunci cand le-ai creat in mintea ta. Pentru ca un lucru sa existe, e suficient sa fie imaginat sau dorit, sa i se dea forma si consistenta intr-un gand. Lumea reala e atat de mica in comparatie cu lumile la fel de reale pe care le purtam in noi.

No comments:

Post a Comment